KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Tarotkort fremtiden

Ønsker du at lære at spå? Sådan viser dine tarotkort fremtiden.


Tarotkort fremtiden
Tarotkort fremtiden

Hvis du er nysgerrig på det alternative, eller hvis du mistænker at du har clairvoyante evner som du gerne vil udvikle, så er der mange ting du kan gøre for at øge din viden og udvide din horisont. Der findes tonsvis af litteratur om de forskelligste spirituelle æmner, der er podcasts at lytte til, dokumentarer at se, og naturligvis er der også et rigt udvalg af kurser og undervisningsoplæg at vælge mellem. Det kan opfattes som en ren djungle, og hvis man er helt ny kan det være overvældende at skulle finde frem. For hvad skal man vælge? Hvilken del af det hele er det, der angår en selv mest? 

Hvis du er ret ny og ønsker et sted at begynde anbefaler vi tarot. Tarotkort er håndgribelige, de kan sættes i system, og man kan gradvis lære sig både at tolke kortene og at lægge dem i de forskellige mønstre. De er også meget alsidige; ikke bare viser tarotkort fremtiden, de kan også vise hvad der er sket tidligere i en persons liv, og hvad der bevæger sig omkring personen lige nu. Udover det rent tekniske som man kan læse sig til (betydningen af hvert enkelt kort, og hvordan man lægger mønstrene), kan man oparbejde sig indsigt i hvilket mønster der kan åbenbare de bedste svar i en givet situation, baseret på samtale med den man lægger kortene for og oplevelsen af hvad det er, den person har brug for der og da. Efterhånden vil man også forstå at kortenes betydning ændrer sig noget afhængigt af hvor i mønstret det ligger, om det ligger den rigtige vej eller opned, og så videre. 

Der findes rigtigt mange forskællige dæk at vælge imellem, og at vælge "dit eget" dæk er en opgave som du skal tage på alvor. Mange vil lade sig tiltrække af kunsten på kortene, den fascinerende symbolik, og de smukke motiver. Vi vil anbefale at du tager dig god tid og vurderer mange forskellige alternativer når du har bestemt dig for at gå til indkøb af et dæk tarotkort. Dog, så længe hensigten hovedsageligt er at lære, så kan det være en ide at vælge et "enklere" dæk. Rider-Waite-dækket er meget udbredt og passer godt både til de mere erfarne og til nybegyndere. En klar fordel med dette dæk er netop at det er så udbredt. Der findes illustrerede lærebøger baseret på dækket, og selve illustrationerne er tydelige og med klar symbolik. 

Så hvad kan du opnå ved at lære at lægge tarotkort? Er det rigtigt, som mange tror, visert tarotkort fremtiden? Svaret er ikke ligefrem. Man kan bruge kortene til at sortere og finde svar både om fortid, fremtid og nutid, men det afhænger af at den person som kortene lægges for stiller tydelige spørgsmål og er åben for at lade kortene hjælpe. Og dette er noget der kommer efter at man har lært det aller mest grundlæggende. Både det at selv være åben og fokuseret, og samtidig opnå tillid og en frugtbar indstilling hos den der stiller spørgsmålene, det kræver erfaring og øvelse. 

Hvad tænker du? Er det at læse i tarotkort fremtiden for dig?

Vil du snakke om Tarotkort fremtiden ring til:

AlmaLedig Alma (spåkone)
Det her er Alma, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
Bloggere
UlvaLedig Ulva (spåkone)

Ulvas mediale og synske evner er gået i arv i generationer. Ulva er tryg, varm, og træfsikker. Hun vejleder dig med både hjerte og sjæl.

ViktoriaLedig Viktoria (Klarsyn)
Viktoria har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguiderne som redskap. Hun tyder også drømme, og den der ringer til hende bliver...
RebeccaLedig Rebecca (clairvoyance)
Føler du dig fortabt i livet? Har du problemer som du ikke ved hvordan du skal løse? Dette er sådanne spørgsmål som Rebecca som synsk spåkone gerne...
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend