KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Symptomer på ånder i huset

Plutselige temperaturskiftninger, skygger, eller uforklarlige lyde? Det kan være symptomer på ånder i huset.


Symptomer på ånder i huset
Symptomer på ånder i huset

Hvis du har en følelse af, at der kan være ånder i huset hvor du bor, kan det være smart at undersøge husets historie, eller historien omkring det område, hvor huset står. Dramatiske begivenheder som vold, drab eller brå dødsfall i selve huset kan være en indikator, men du kan også tage omgivelserne med i betraktningen. Ligger huset i nærheden af en gammel gravplads, eller måske en offerplads? Har der været kamper eller krig i området inden huset blev bygget? Når du har fået så meget at vide, som du kan om huset, så er der en del fænomener som du kan være opmerksom på, der kan være symptomer på ånder i huset.

Kold træk og gysninger
Hvis en manifestation af en ånd opstår pludseligt, kan temperaturen synke brat eller du kan merke det som gysninger. Hvis du oplever dette skal du tjekke omgivelserne omkring dig inden du tolker det derhen, at der er en ånd til stede, og at det ikke bare er træk fra et vindu, en ventil eller lignende.

Følelsen af, at blive berørt eller overvåget
Hvis du stadigvær kan merke at noget ligesom strejfer dig, eller hvis du føler dig observeret og at du med jævne mellemrum skal kigge dig over skulderen, så kan det være at du ikke er alene. Eller måske er du barer nervøs eller en smule paranoid. Tænk nøkternt over sagen, og stol på dine instinkter. Det kan være symptomer på ånder i huset, der vil komme i kontakt med dig.

Uforklarlige skygger
Skyggefigurer eller diffuse områder i huset kan være tegn på paranormal aktivitet. Det kan være ånder, der vil bli set og opnå kontakt med dig.

Dit kæledyr oppfører sig underligt
Dyr oppfatter tit mere, end hvad vi mennesker gør, så hvis dit kæledyr reagerer på ting du ikke kan se, eller for eksempel nægter at gå ind i et bestemt værelse i huset, så kan det være et tegn på paranormal aktivitet. Hvis din hund gør mod døren og det kort tid senere banker på, er det nok bare et tegn på at den har bedre hørsel enn dig.

Uforklarlige lyde
Banking, lyden av fødder hen over gulvet, eller skraben af dører kan også være symptomer på ånder i huset. Hvis dette sker jævnligt kan du tage det som et tegn på at du ikke er alene. Og hvis du i tillæg hører hviskende stæmmer ingenstedsfra, er der nok nogen der forsøger at fortælle dig noget.

Elektroniske eller batteridrevne apparater
Ånder kan antageligvis påvirke elektriske og batteridrevne apparater, legetøj og lignende. Det kan være fordi de tager energi fra dem for at forsøge at manifestere sig, og dette fører til at apparaterne for eksempel begynder å bevæge seg på egen hånd, at strømmen bliver brudt, at TV'en tænder og slukker sig selv, og lignende.

Du selv forandrer sindstilstand eller personlighed
Nogen mennesker er ekstra følsomme og modtagelige for åndernes energier. Så kan de komme ind i dit sind og manifestere sig som smerte, depression, eller du kan ligefrem føle det, som om nogen andres tanker styrer dig for en stund. Dette er ubehagelige oplevelser, og det kan også være skadeligt for den person som det sker med.

Der er forskel på onde og gode ånder og på hvordan de manifesterer sig. En ond ånd (eller en fortvivlet eller frustreret ånd) kan gjøre atmosfæren omkring sig tung. En god ånd kan bringe positivitet og god stæmning ind i dit hus. Hvis du genkender nogen af symptomerne der er nævnt ovenfor, kan det være en idé at oppsøge hjælp for at få dit hus rænset. Mange ting kan du selv gøre, ved ligefrem at rydde op og åbne vinduerne for at komme af med negativ energi, men det kan også anbefales at bede et medium om hjælp.

Vil du snakke om Symptomer på ånder i huset ring til:

AnkiLedig Anki (klarsyn)
Er du på jagt efter en god lytter, der kan spå dig i tarot og der virkelig tager dig på alvor? Så skal du ringe til Anki.
AlmaLedig Alma (spåkone)
Det her er Alma, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend