KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Nysen-følgere

I den nuværende hitech-æra, hvor videnskaben har hjulpet os med at nå Mars, tror folk stadig på myten om nysen-overtro.


Nysen-følgere
Nysen-følgere

Selvom vi ikke klart kan sige, hvornår denne overtro opstod, følger folk stadig denne tro ved at efterfølge andres eksempel. Der er ingen fast bekræftelse på hvornår trosretningen startede, men dets troende findes over hele verden.

Ifølge medicinsk viden er nysen fuldstændig en refleksiv handling af kroppen på grund af fremmede partikler, allergier, sygdom eller kulde. Men i de seneste århundreder er nysen også blevet betragtet uafhængig af biologiske faktorer, troende så på det som en pest i Italien og Europa, som kunne helbredes af fortryllende "God Bless You", eller på dansk ”Prosit” efterfulgt af en anden person der nyser, og så endnu en. Et nys blev anset for at bringe lykke men også uheld i lande som Grækenland, Romerriget og Egypten. Ikke alene dette, i en case studie i England af nysen afsløres en komplet ugentlig rapport, der beskriver virkningen af nysen i hverdagen.

Så tro det eller ej, det er os, der er tilhængerne og overvejer disse virkninger. Hvis vi betragter det videnskabeligt, er det nemt at forstå nysen effekten, og dens årsager (eller fravær af sådanne), så overvej selv hvad århundrederne har bragt.

Vil du snakke om Nysen-følgere ring til:

RebeccaLedig Rebecca (clairvoyance)
Føler du dig fortabt i livet? Har du problemer som du ikke ved hvordan du skal løse? Dette er sådanne spørgsmål som Rebecca som synsk spåkone gerne...
Bloggere
AnnieLedig Annie (spåkone)

Annie er en varm og empatisk spåkone der finder svarene på dine spørgsmål. Alt fra hverdagslige spørgsmål til...

ViktoriaLedig Viktoria (Klarsyn)
Viktoria har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguiderne som redskap. Hun tyder også drømme, og den der ringer til hende bliver...
Bloggere
UlvaLedig Ulva (spåkone)

Ulvas mediale og synske evner er gået i arv i generationer. Ulva er tryg, varm, og træfsikker. Hun vejleder dig med både hjerte og sjæl.

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend