KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk

89888333  29.90 kr/min

 

Nysen-følgere

I den nuværende hitech-æra, hvor videnskaben har hjulpet os med at nå Mars, tror folk stadig på myten om nysen-overtro.


Nysen-følgere
Nysen-følgere

Selvom vi ikke klart kan sige, hvornår denne overtro opstod, følger folk stadig denne tro ved at efterfølge andres eksempel. Der er ingen fast bekræftelse på hvornår trosretningen startede, men dets troende findes over hele verden.

Ifølge medicinsk viden er nysen fuldstændig en refleksiv handling af kroppen på grund af fremmede partikler, allergier, sygdom eller kulde. Men i de seneste århundreder er nysen også blevet betragtet uafhængig af biologiske faktorer, troende så på det som en pest i Italien og Europa, som kunne helbredes af fortryllende "God Bless You", eller på dansk ”Prosit” efterfulgt af en anden person der nyser, og så endnu en. Et nys blev anset for at bringe lykke men også uheld i lande som Grækenland, Romerriget og Egypten. Ikke alene dette, i en case studie i England af nysen afsløres en komplet ugentlig rapport, der beskriver virkningen af nysen i hverdagen.

Så tro det eller ej, det er os, der er tilhængerne og overvejer disse virkninger. Hvis vi betragter det videnskabeligt, er det nemt at forstå nysen effekten, og dens årsager (eller fravær af sådanne), så overvej selv hvad århundrederne har bragt.

Vil du snakke om Nysen-følgere ring til:

BlancaLedigBlanca (spåkone)
Det her er Blanca, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
CassandraLedigCassandra (clairvoyant)
Cassandra er en spåkvinde der giver medial rådgivning og helbredelse. Hun har også kundskab om astrologi.
AlexandraLogget udAlexandra (clairvoyance)
Føler du dig fortabt i livet? Har du problemer som du ikke ved hvordan du skal løse? Dette er sådanne spørgsmål som Alexandra som synsk spåkone gerne...
AlexiaLogget udAlexia ()

Alexia er en kundskabsrig spåkone her på linjen. Hun benytter sig af sine guider for at finde svarene du søger. Hun anbefales varmt.

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend