KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Numerologi

Numerologi er læren om tal og tals indvirkning på menneskers liv.


Numerologi
Numerologi

Er du en af dem der tit sad i skolen og syntes at matematik var kedeligt og meningsløst? At det er da ikke noget vi kommer til at få brug for senere i livet, eller at dette her med tal og regning er noget som er blevet opfundet bare for at folk skal kunne tælle penge eller lignende? Så er du helt sikkert ikke alene.

Da jeg var yngre tænkte jeg at tal og vinkler og sådan noget hører hjemme i det menneskeskabte. I naturen har alt mere organiske former og behøver ikke at tælles eller beregnes. Men når man ser lidt nærmere på det så er alt jo tal... Antal kronblader og støvbærere på en blomst, eller de sekskantede celler i bivoks, eller spiralen i et bregneblad, eller måden blade eller grener er stillet mod hinanden på hver sin side af en stilk eller en træstamme - det vidner alt sammen om en vidunderlig, guddommelig geometri.

Men numerologi som videnskab strækker sig længere end til at kunne se og genkende et system i de små detaljer i naturen - det dækker hele verdensaltet. Hele vor virkelighed er bygget op omkring geometri og tal. Numerologiens far anses at være Pythagoras, der levede for flere tusinde år siden. Han stod bag teorien om "sfærernes musik", hvor han hævdede at hele universet er musikalsk. Alle bestanddele i universet, ethvert individ, hver planet, udstråler sin egen unikke lyd-vibration. Pythagoras' teori baseres på syv frekvenser, og jo nærmere ens bevidsthed er til kunden av ens toneart, desto højere frekvens vil man have.

Alt omkring os kan brydes ned i tal; hvert år, hver måned, uge, dag, time, minut, hvert sekund der er passeret, er vævet ind i en slags "universel talmønsterfabrik". Her findes al information om hvad der er er sket i fotiden - og alt, hvad der skal ske i fremtiden. Numerologi er en urgammel metode, der kan bruges til at dekode disse mønstre, at dekode de tilsyneladende tilfældige ting, der dikterer vores liv. Dette gøres ved at man oversætter tal og tallenes iboende kvaliteter. Hver enkelt af os er kun et udtryk for talkombinationer, og når man "knækker koden" vil man kunne se helheden.

Hvordan kan du anvende dette i dit eget liv? Det er tallene i dit eget numerologiske kort, der afgør din personlighed, dine handlingsmønstre og tankemønstre, og hvad der skal ske med dig i et liv. Måske oplever du at tilsyneladende ting gentager sig tit. Kigger du for eksempel på klokken på nøjagtigt det samme tidspunkt hver dag, uden at du bevidst har gået ind for det? Eller oplever du at somme dage er mere heldige end andre, f ex ved at du får et ledigt sæde i sporvognen eller at der lige er en tilbage af din favoritdessert i kantinen? Efterhånden som du bliver mere bevidst på denne slags ting vil du se at der er en påtagelig logik og konsistens både i hvornår ting sker, og hvad det er, der sker. Og så kan du begynde at bevidst påvirke og forandre resultaterne.

I denne artikel er det kun muligt at lige skrabe i overfladen af den enorme videnskab, som numerologi er. Men faktum er, at mange kulturer op igennem historien har beskæftiget sig med dette tema, og der findes uudtømmelige kilder til viden om faget. Du kan for eksempel læse om tempelridderne, eller om hinduerne, babylonerne eller ægypterne. Numerologien som videnskab blev forbudt for almenheden ved kirkemødet i Nikea i år 325. Dette er, om ikke andet, en indikation om at viden om temaet opfattedes som en trusel mod den etablerede religion - og dermed måske desto vigtigere for os at have kendskab til, hvis vi ønsker at have en vis kontrol over vort eget liv. Jeg ønsker dig held og lykke i din søgen!

Vil du snakke om Numerologi ring til:

BlancaLedigBlanca (spåkone)
Det her er Blanca, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
Bloggere
LeahOptagetLeah (spåkone)

Leah er en varm og empatisk spåkone der finder svarene på dine spørgsmål. Alt fra hverdagslige spørgsmål til...

 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend