KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Muligheder og uenighed

Bare fordi du er den der taber i dag, betyder det ikke, at du ikke kan vinde i morgen. Ligeledes, hvis du er vinderen i dag, betyder det ikke, at du aldrig vil tabe nogen kampe i livet.


Muligheder og uenighed
Muligheder og uenighed

Der er flere personer, der har opnået himmelsk succes en dag, der senere er faldt til jorden. Der er også forskellige personer, der stod på nul i starten, og nu sidder de på en højde af succes. For at opnå noget, som ikke er dit lige nu, kan du miste noget eller alt, hvad du har. I processen med at opnå noget, skiller folk sig af med deres venner, familie og alle de ting, de er følelsesmæssigt knyttet til. Indirekte modstår de fred og til sidst mister de det, som var alt for dem. Vi kan skabe fred ved at behandle andre mennesker med kærlighed, og det er vores ansvar at skabe fred med dem. Vi har alle forskellige kvaliteter, forskellige meninger og forskellige intelligensniveauer, men det behøver ikke at være årsagen til uenighed.

Der er nogle folk, der kan nyde fred og dens fordele, men forbliver totalt forvirrede på grund af denne tilstand af forstyrrelse. Der er også nogle mennesker, som tror på, at de ikke fortjener at leve i fred. De tror, at den godhed, der skabes af fred, ikke er for dem. Derfor forsøger de at ødelægge alt på deres vej, der synes at være fredeligt og antages at bringe godhed.

Der er en gruppe af institutioner, der arbejder for at fjerne denne uklarhed. Mens nogle af modstanderne forsøger at skabe uenighed. Meninger og enighed er to forskellige ting. Forskel i mening vil hjælpe os med at vokse og vil give et bedre billede af virkeligheden. Situationen vil blive klarere for os. Forskellige meninger vil give os forskellige synspunkter og ideer, som vi hver for os ikke ville opdage. Mens uenighed virker i lige modsat retning. Uenighed kan også resultere i fred ved at belyse situationen. Dette var det oprindelige formål med det. Men vi er ikke gode til at håndtere uenighed. En sådan uenighed bør undgås, og vi bør ikke fremme det.

Normalt er vi bare uenige med andre, fordi vi ikke kan se noget godt i deres meninger. Vi bør holde op med det og prøve at respektere andres meninger. Vi bør forsøge at forstå deres perspektiver. En er forkert på den, hvis han tror at han godt må gøre noget forkert, bare fordi han har gjort mest gode ting i sit liv. Vi må forstå, at alt, hvad vi gør, har sine konsekvenser. Til sidst vil jeg gerne sige, at meninger kan være meget kraftfulde, hvis de er store. Så vi skal helt klart have meninger, det kan resultere i en bedre verden. 

 

Vil du snakke om Muligheder og uenighed ring til:

Bloggere
AnnieLedig Annie (spåkone)

Annie er en varm og empatisk spåkone der finder svarene på dine spørgsmål. Alt fra hverdagslige spørgsmål til...

ViktoriaLedig Viktoria (Klarsyn)
Viktoria har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguiderne som redskap. Hun tyder også drømme, og den der ringer til hende bliver...
AnkiLedig Anki (klarsyn)
Er du på jagt efter en god lytter, der kan spå dig i tarot og der virkelig tager dig på alvor? Så skal du ringe til Anki.
AlmaLedig Alma (spåkone)
Det her er Alma, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend