KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Krop-chakraer er et værktøj

Vi kender allerede til vores syv store chakraer kaldet "kronechakra", "pande- eller tredje-øjechakra", "halschakra", "hjertechakra", "navle- eller solar-plexuschakra", "hara- eller sacralchakra" og "rod-- eller basechakra". Hvis du har fundet blokeringer i dine chakraer, skal du åbne for at få højere energier og skal have en ordentlig strøm af energi gennem din krop.


Krop-chakraer er et værktøj
Krop-chakraer er et værktøj

Disse chakraer, også kaldt et "hjul", er en meget energisk hvirvelstrøm eller hvirvelvind. Du kan vælge at åbne dem for at øge eller sænke hastigheden eller frekvensen, så vores energier ikke skal strømme ud, hvilket resulterer i overdrevne udtryk.

Hvert chakra producerer en efterklangslyd ved en frekvens for at bringe det i balance, og derfor sammenlignes den med farver, krystaller og musikalske toner. Disse er ikke for åbne eller for lukkede og hjælper med at rydde blokering. Nogle mennesker er mere visuelle end auditive og er mere interesserede i at visualisere farve end at bruge en musikalsk tone.

VISUALISERING

For at bruge visualisering til vores chakra-arbejde, skal du først og fremmest være afslappet og tænke dybt på det chakra du skal arbejde på. Mediter og hold fokus på dit chakra, visualiser farven du har at gøre med. Føl chakraets helbred, og farverne skal altid visualiseres som levende og gennemskinnelige. Start med rodchakraet og visualiser et rødt lys, der bevæger sig med uret og trækker vejret ind. Husk kun rod- og kronekakraer har både for- og bagside. Når du er færdig med at visualisere, vil du føle en slags kundalini-energi stige op fra bunden af din ryg og op gennem din krop. Det giver virkelig en brændende fornemmelse.

KRYSTALLER

Krystaller er let tilgængelige i de fleste metafysiske butikker, new age-butikker og lokale søndagsmarkeder. De er det bedste udstyr til rensning af blokeringer og udvikling af chakraerne. Jeg brugte en klar kvartskrystal på min smertefulde højre ægstok. Jeg lagde det direkte på mit chakra eller holdt det i tre minutter og begyndte at meditere. Jeg brugte det også på mit tredje-øjechakra og oplevede nogle rigtigt gode sessioner.

LYD

Dette kan gøres bedst med en musikskål, som er let tilgængelig på metafysiske butikker og hos new-age boghandlere. Der gives vejledning om brugen, og du skal starte din meditation med rodchakraen.

MASSAGE

Jeg foretrækker det her meget fordi det giver en beroligende virkning på din krop, når du får det eller du giver det. Det stimulerer alle vigtige dele af vores krop. Der er i alt 21 mindre chakraer i din krop, og derfor er en komplet kropsmassage meget gavnlig for kroppen. særlig vægt skal lægges på fødder og håndflader, især fødder, fordi alle organerne i kroppen har deres tilsvarende energipunkter placeret der.

Husk, at hvis du giver massage til nogen, brug dine hænder til at overføre energier og hjælpe kroppen med at slappe af, åbne og styrke helbredet. Du skal berøre kroppen let i stedet for at bruge din styrke til at stimulere chakraet.

TRÆNING OG KOSTHOLD

Som vi alle ved, kræver vor krop motion og afbalanceret ernæring på alle niveauer, og hvis vi bruger stoffer, alkohol og usund mad, så vil det naturligvis ha den modsatte virkning.

Vil du snakke om Krop-chakraer er et værktøj ring til:

RebeccaLedig Rebecca (clairvoyance)
Føler du dig fortabt i livet? Har du problemer som du ikke ved hvordan du skal løse? Dette er sådanne spørgsmål som Rebecca som synsk spåkone gerne...
ViktoriaLedig Viktoria (Klarsyn)
Viktoria har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguiderne som redskap. Hun tyder også drømme, og den der ringer til hende bliver...
AlmaLedig Alma (spåkone)
Det her er Alma, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det...
ClairLogget ud Clair (medium)
Et medium med dyb åndelighed og kanalisering er hvad I har her. Clair har udviklet mange styrker med tiden; blandt dem er healing, reiki, og tarot.
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend