KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 

Information

Vi er en gruppe sandsigersker, spåkoner og clairvoyanter, der ønsker at bruge vores synske evner for at hjælpe og vejlede dig når du behøver det allermest. Sommetider befinder man sig i  situationer som det er svært at finde vej ud af, og i sådanne tilfælder kan en telefon-clairvoyance være til hjælp. Hvis det kun er nysgerrighed for fremtiden der driver dig, så ring til os og lad os spå dig. Vi er allesammen ærlige og troverdige spåkoner, med lang erfaring i brug af forskellige værktøjer inden clairvoyance. 

For at komme i kontakt med en clairvoyant eller spåkone, så skal du ringe 89888333. Hvis du allerede ved hvilken person du ønsker en telefonclairvoyance med så indtaster du hans/hendes nummer i telefonmenuen. Hvis det er første gang du ringer eller hvis du er i tvivl om hvem du ønsker at tale med, så kn du lytte til deres præsentationer inden du beslutter dig. Du kan også vælge at lade skæbnen afgøre hvem du taler med, ved at lade dig kobles til den første ledige vejleder.

Alle vores rådgivere er blevet testet og godkendt, og din samtale selvfølgelig fortrolig. Vi kan garantere, at du får den bedst mulige service og dygtige fortolkninger i vores telefontjeneste. Vores rådgivere udviser stor empati og respekt for dig når I samtaler om dine spørgsmål eller udfordringer. Rådgivernes fortolkninger af din situation og dine muligheder er ment at skulle hjælpe og støtte dig i din livssituation. Vi kan derimod ikke give komplette svar, da vi tror, at du til enhver tid selv har  muligheden til at forandre og forbedre dit liv. Gennem en spådom kan du lære din situation bedre at kende, med de tendencer der indvirker, og du vil få hjælp til at se hvilke muligheder du har. Fortolkninger bør ikke ses som alternativer til økonomisk, juridisk, medicinsk eller psykologisk bistand. Du kan trygt henvende dig til vores rådgivere, da alle arbejder etisk korrekt og med dine interesser i centrum.

Hos os betaler du kun for den tid, du taler med en rådgiver. Hvis du ønsker at vende tilbage til hovedmenuen, kan du når som helst trykke 9. Hovedmenuen er gratis at lytte til. Her kan du høre de forskellige rådgiveres præsentationer. Et opkald koster 29.90 kr/min. Dog er minimum samtaletid 15 minutter, så selvom du taler med telefon-clairvoyance i mindre end 15 minutter, så vil du stadig blive opkrævet for 15 minutter. Et administrationsgebyr på 95 kr bliver tilføjet samme faktura.

Du skal være mindst 18 år for at gøre brug af vores tjeneste og få telefonclairvoyance hos os. Det telefonnummer du ringer fra skal være registreret i dit eget navn, eller du skal have tilladelse til at bruge telefonen fra den person telefonnummeret er registret hos. Der er ingen fortrydelsesret på denne type tjeneste (serviceydelser). For mere information vedrørende fortrydelsesret, se forbrugerombudsmanden.

Vi følger alle internationale samt danske relevante love og regler. Vores spåkoner og sandsigersker arbejder i ro og fred hjemmefra, og vil med glæde yde clairvoyance, healing og besvare de fleste spørgsmål. De er dog ikke læger og diskuterer ikke sygdomme eller yder nogen form for medicinsk vejledning. De fleste af vores rådgivere er svenske, men har masser af erfaring med at konsultere med danske kunder.

Kan du ikke komme igennem til en af vores rådgivere? Vi gør opmærksom på at det ikke er muligt at ringe fra et hemmeligt nummer. Det kan også være at dit opkald ikke går igennem fordi vi ikke kan finde din adresse eller e-mail adresse til at fremsende fakturaen, eller du kan have opnået din ”kredit grænse” og kan derfor ikke kobles igennem til en vejleder. Hvis dit opkald ikke går igennem, bedes du fremsende en email til kontakt@clairvoyant24.dk med dit navn, adresse, postnummer, by og det telefonnummer du ønsker at foretage opkald fra. Du bedes også gøre os opmærksom på om du ønsker at modtage fakturaen via post eller email.

Hvis du vil modtage en SMS, når vi har gratis kampagner, klik HER. Hvis du allerede modtager SMS, men ikke længere ønsker at modtage SMS fra os, klik HER.

Vi bruger kun arkivbilleder, som vi har købt på licens af billedbureauer. Købte billeder bruges både i vores grafiske design på websiden, og hvorden aktuelle vejleder, af forskellige private årsager har valgt at være anonym. Dette kan f.eks. være et tilfælde, hvor personen lever under en beskyttet identitet, eller når personen anses for at kunne blive udsat for chikane eller forfølgelse hvis hans/hendes virkelig identitet bliver kendt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at emaile os på kontakt@clairvoyant24.dk eller ringe til os på hverdage mellem 08.00 - 17.00 på telefonnummer 78 74 28 24. Hvis telefonlinjen er optaget så læg venligst en besked med dit telefonnummer, navn, og hvad henvendelsen gælder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på altid at yde den bedste kundeservice og besvare både emails og telefonopkald så hurtigt som vi kan.

Synes om os på Facebook for at holde dig opdateret med alle vores seneste nyheder, tilbud samt gode tips og råd fra vores clairvoyanter!

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend