KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Zaga, ,

Zaga - clairvoyanceZaga er synsk og en erfaren spåkone. Hun hjælper dig med medial og åndelig vejledning. Zaga er også dyretolk.


 
 

Hej. Jeg hedder Zaga og er medial, og min gave er medfødt. Jeg hjælper dig gerne hvis du er i en situation i dit liv da du ikke rigtigt ved hvad du skal gøre. Det kan være et hverdagsproblem som det er svært at se løsningen på, eller måske vil du have hjælp til at udvikle dine egne åndelige evner. Jeg tror at alle har det i sig, vi er alle født med gaven, og hvis man vil have den frem i lyset skal man stimulere den. Jeg kan give råd om hvad der fungerer for dig og din åndelighed. På den måde kan du komme i kontakt med dine egne hjælpere og guider så du kan støtte dig til dem i din hverdag. Jeg kan også give dig styrke og balance hvis du befinder dig i en stresset situation eller står foran nogle af livets vanskeligheder. Jeg giver dig healing gennem vores samtale så du bagefter vil føle dig meget roligere. Budskaberne kommer til mig fra universet, eller man kunne sige en anden dimension, og disse svar kommer for at hjælpe lige dig i din søgning efter vejledning. Jeg ser frem til dit opkald. Zaga.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend