KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Valentina, , clairvoyant, synsk

Valentina - ClairvoyantNår du ringer til Valentina vil du møde en tryg og tydelig clairvoyant der giver dig styrke og hjælper dig gennem dine vanskeligheder. Valentina taler dansk.  


 
 

Hej, mit navn er Valentina. Jeg har været synsk fra barnsben af, og jeg er tryg og professionel i min rolle som clairvoyant vejleder. I mit arbejde kommunikerer jeg med ånderne for at bistå dig i de udfordringer du søger hjælp med. Jeg arbejder også med pendul og englekort, samt at jeg kan mærke energierne omkring dig og læse din aura. Gennem årene har jeg udviklet mine evner både ved praktisk anvendelse og gennem uddannelse. Jeg er certificeret medium og healer, og jeg har uddannelse inden psykologi. Dette gør at jeg har et solidt grundlag til at kunne vejlede dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte komme med. Hos mig bliver du mødt med en åben og positiv indstilling, og jeg vil tage hånd om dig på bedst mulig måde. 

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend