KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Tove, , tarotkort

Tove - clairvoyanceTove analyserer drømme og bruger tarotkort når hun spår om din fremtid. Hun er et certificeret medium der gerne vil hjælpe dig.


 
 

Velkommen hertil, mit navn er Tove! Jeg er uddannet medium med synske gaver, der har været i min familie i generationer. Op igennem årene har jeg udviklet disse gaver inden flere områder, så jeg kan være til hjælp for dig med mere end spådom. Jeg kan for eksempel analysere drømme der ikke vil give slip på dig, rense energier, eller bistå i din åndelige udvikling. Når man lukker op og udvikler sine mediale gaver så åbnes stadig nye dører. Jeg kommunikerer med dyr hvis du har et kæledyr du behøver at vide mere om, ligeså vel som jeg benytter tarotkort og spår om nutiden eller fremtiden. Du kan stille spørgsmål om alt, hvad der er vigtigt for dig at få svar på. Jeg bruger min intuition og du får altid ærlige svar fra mig, jeg har et åbent sind og dømmer ingen. Når som helst her i livet kan man føle at man sidder fast og behøver hjælp til at komme videre. Jeg viser dig vejen, og for at gøre det anvender jeg min sjette sans og tager hele universet til hjælp! Du er i gode hænder hos mig, og det vi taler om bliver mellem os. Tænk igennem hvilke spørgsmål du vil stille, og ring mig gerne. Jeg er her for dig.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend