KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Tindra, ,

Tindra - spåkoneTindra er en åndelig hvid heks der giver dig spåtjenester. Som spåkone bruger hun tarotkort, englekort og klarsynt viden.


 
 

Jeg kan, med min gave som klarsynt, guide dig gennem livets forskellige begivenheder og hjælpe dig med at se hvilken vej, der er den rigtige at gå. Spåtjenester gør det muligt for mig at gennem klarsynt vejledning finde de svar du behøver. Sommetider behøver man eksperthjælp for at finde vejen. Jeg arbejder en del med drømmetydning, og mest med spåtjenester i forbindelse med relationer og samliv. Dette er noget jeg brænder for. Når mennesker hører at jeg er heks, trækker se sig tit tilbage. Jeg er her for dig, for at give dig klarsynt bistand og spådom. Os, der er hvide hekse lever i takt med naturen og vil hjælpe mennesker så godt vi kan. Du er velkommen til at kontakte mig her for at få hjælp med konkret og klarsynt eksperthjælp.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend