KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Sally, ,

Sally - spåkoneSally er et medium fra Danmark. Hun har lang erfaring og meget kundskab inden det mediale. Hun har også evnen til at kommunikere med dyr. Nøl ikke med at kontakte hende.


 
 

Jeg hedder Sally og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske dig varmt velkommen til at kontakte mig. Jeg har medfødte gaver der hjælper i vejledningen og med at se fremad i tiden. Jeg får svar gennem kanaliseringer men benytter også englekort og englehviskninger i mine samtaler. Je er god til at lytte, og ydmyg overfor de ting, du ønsker at tale med mig om. Vores samtaler er private og bliver mellem os. Hvis du ikke har kontaktet et medium tidligere eller hvis du føler dig usikker vil jeg guide dig gennem samtalen. Jeg kan også hjælpe med din egen åndelige udvikling hvis du ønsker det. Temaer jeg kan hjælpe med er familiespørgsmål, kærlighedsbekymringer, spørgsmål om karriere eller økonomi. Jeg kommunikerer også med dyr, så hvis du har spørgsmål i forbindelse med et husdyr kan du ringe til mig. Jeg kan se din aura og føle dine energier og vil forsøge at i løbet af samtalen bidrage til at du føler dig mere i balance. Værktøjer jeg benytter er blandt andet pendul og krystaller. Velkommen til at kontakte mig! Sally

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend