KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Saga, , tarotkort

Saga - spåkvindeSaga er en dygtig spåkvinde, der med sine evner og erfaring kan hjælpe dig med den vejledning som du søger.


 
 

Hej. Jeg hedder Saga og jeg har en stor, dyb og omfattende kundskab om den mediale verden. For at finde svar på dine spørgsmål benytter jeg mine guider, engle og tarotkort. Jeg ved, at livet sommetider kan være svært at navigere i, og at finde sin rette vej kan virke umuligt. Men der findes hjælp; jeg tager imod dit opkald med stor respekt. Alt hvad du siger, bliver værende hos mig og du kan roligt lette dit hjerte. Jeg er en god lytter, så du fortæller hvad du vil og så hjælper jeg dig med gode råd og at vise dig alternativer og muligheder. Jeg kan også se på din fremtid, nutid og fortid for at se om der findes en rød tråd - måske lektier du ikke har lært eller adferdsmønstre der behøver at ændres. Sommetider sidder man fast i livet og behøver lidt hjælp til at komme løs, det er da du skal ringe til mig. Men også spørgsmål af anden art, som skal/skal ikke, eller kan han/hun lide mig eller ikke, skal jeg gå eller blive værende; alt dette kan jeg give dig svar på. Ingen spørgsmål er uvigtige eller dumme. Velkommen til at ringe. Saga

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend