KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Rikki, , tarotkort

Rikki - tarotRikki er altid personlig imødekommende når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og hendes guider hjælper hende med at finde de svar du leder efter. Hos Rikki får du altid tydelige og letfattelige svar.


 
 

Hej, jeg hedder Rikki og jeg er her for dig når du behøver hjælp og støtte, eller når du har spørgsmål du funderer over. Jeg vejleder dig gennem mine tarotkort, og jeg får også hjælp af mine åndeguider til at finde de svar du behøver. Jeg er klarfølende og har en stærk intuition. Jeg lægger altid kortene for at få et overblik over din situation, så de svar du får er velbegrundede og baseret på energierne omkring dig. Hvis du har konkrete opfølgingsspørgsmål får du hurtige svar også på dem. Jeg bestræber mig på, at de svar jeg giver skal være tydelige og nemme at forstå. Hos mig findes ingen dumme spørgsmål, og jeg modtager dig altid med respekt og kærlighed. Velkommen til at ringe til mig. Rikki.   

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend