KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk

89888333  29.90 kr/min

 
Rebecca, , synsk, tarotkort

Rebecca - clairvoyanceRebecca har altid været åndelig. Hun ser fortiden, nutiden og fremtiden. Hun har et varmt hjerte og gør alt for at du skal få en spådom som gør at du nemmere kan fatte beslutninger om hvilken vej du skal vælge. Hun anbefales varmt.


 
 

Jeg har været åndelig hele mit liv. Mitt kald er at give åndelig vejledning til dem der søger det. Jeg er synsk,og det indebærer at jeg kan se ting der vil ske før de faktisk sker. Sådan kan jeg give dig svar på de ting du funderer på. Jeg har et varmt hjerte og har stor forståelse for andre menneskers problemer. For at spå benytter jeg tarotkort sammen med tarotguiderne. Når du står overfor et vejvalg, kan jeg kanalisere svar der gør det nemmere for dig at fatte beslutninger. Hvis du behøver råd der gælder relationer, økonomi, kærlighed eller arbejde, så er jeg den du skal ringe til. Du er velkommen til at få en spådom online hos mig. Din spådame, Rebecca.

[@lang.availablelangs]

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend