KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Olivia, ,

Olivia - mediumEt medium med dyb åndelighed og kanalisering er hvad I har her. Olivia har udviklet mange styrker med tiden; blandt dem er healing, reiki, og tarot.


 
 

Somme medium eller spåkoner opdager sine evner midt i livet, men jeg har altid kunnet merke kontaktenmed disse utrolige gaver - lige siden inden jeg lærte at gå. Det har givet mig lang tid til at udvikle evnerne, og jeg er nu i besiddelse af et flertal forskellige ferdigheder som jeg har bemestret. Jeg anser dem mere som en gave fra oven end som noget jeg selv har skabt. Meningen med denne gave er at hjælpe andre mennesker, om det så er enkel rådgivning eller dybere problemer i livets labyrint. Hvis du synes at noget ikke rigtig er på plads indeni dig kan jeg balancere dine energier ved hjælp af reiki eller healing. Har du noget du ønsker svar på, eller måske føler du at nogen forsøger at komme i kontakt med dig, så kan jeg gennem kanalisering være mellemleddet der sender beskeden videre. Jeg vil at du skal føle dig som hjemme når du taler med mig., jeg vil være den der giver svarene og forklaringen, men samtidig er det du selv der styrer din skæbne gennem dine egne handlinger. Vi høres snart. Olivia.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend