KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Natasha, , clairvoyant

Natasha - mediumRing til Natasha, en av vores mest erfarne medium og healere. Hun kender sit fagfelt godt, da hendes gaver er nedarvede og hun har været dem bevidst siden barnsben.


 
 

Velkommen. Jeg er en norsk healer og clairvoyant. Dem, der kender mig siger at jeg er empatisk og en god lytter. Jeg kan hjælpe dig ved vejvalg og når ting virker udfordrende. Med et åbent sind vil jeg være der for dig, både når det gælder de konkrete her-og-nu-spørgsmål, og også med hensyn til vejen videre.  Du kan være tryg på at alt, hvad der bliver sagt bliver værende mellem os. Jeg formidler svar jeg får fra ånderne, og deler dem med dig i klartekst. Ånder er vores hjælpere fra den anden side. Jeg er certificeret healer og kan også bistå dig på dette område. Ring mig gerne. Natasha. 

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend