KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Mats, ,

Mats - healingMats er en certificeret healer og shaman, der ved hjælp af sine evner og med forskellige værktøjer kan hjælpe dig gennem dine udfordringer.


 
 

Mit navn er Mats, og mit mål er at gøre verden til et bedre sted og dit liv til en bedre oplevelse. Det lyder måske meget optimistisk, men jeg tror virkelig at man gennem at arbejde med sine energier og få nye perspektiver kan forbedre sin livskvalitet. I løbet af mit liv har jeg været heldig og kunnet hjælpe mange der havde brug for vejledning i udfordrende perioder af livet. Jeg er certificeret healer, klarsynt og klarfølende, og jeg kan formidle debudskaber du behøver at høre. Hos mig bliver du mødt på en positiv måde, og du vil få tydelige svar på dine spørgsmål. Hvis du har haft en drøm som du føler er betydningsfuld kan jeg hjælpe dig med at tyde den. Jeg har et åbent sind og ser frem til at kunne hjælpe. Mats.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend