KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Maria, ,

Maria - TarotHer har du en heks der gerne spår dig i tarot her på linjen. Ring til hende for medial vejledning. Hun har mange års erfaring og du kan føle dig tryg med Maria. 


 
 

Hej jeg hedder Maria. Jeg har mange års erfaring med at spå i tarot. Jeg er dygtig til at give medial vejledning og til at se hvilken vej man skal gå i en skillevej. Jeg ser frem til at høre dine spørgsmål og funderinger og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Jeg har et åbent sind og alt hvad du siger bliver naturligvis mellem os to. Jeg vil at du skal føle dig tryg med mig, og du vil blive mødt med et åbent sind og et varmt hjerte. Jeg kan se nye muligheder i din situation og bidrage til at du vælger den rigtige ting at gøre. Du er varmt velkommen til at ringe til mig. Lys og kærlighed. Maria 

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend