KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Livia, ,

Livia - spåkvindeLivia er en seerske der tilbyder sin eksperthjælp til dig, der søger åndelig og medial vejledning i livet.


 
 

Hej og velkommen til mig. Mit navn er Livia og jeg kan give dig en professionel spådom online. Jeg er et begavet medium med lang erfaring. Vil du have en spådom så kan jeg svare dig om alt fra din økonomiske situation til dine kærligheds- og livsrelationer. Tarotkort kan give dig vejledning hvis du står ved et vejskille. I sådanne tilfælde kan jeg give dig råd om hvordan du bør vandre gennem livet. Min intuition er meget kraftfuld og jeg har nemt for å give dig råd baseret på din situation. Jeg kan vejlede dig hvis du synes at dit liv behøver å tage en ny rætning. Ingen spørgsmål er for små eller for store, og vi finder svarene sammen. Jeg er her for dig døgnet rundt, og ser frem til at du ringer. Livia

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend