KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk

89888333  29.90 kr/min

 
Jolene, , tarotkort

Jolene - tarotSvenske Jolene har lang erfaring med at give medial vejledning i kærlighed, arbejde, uddannelse og meget mere. En spådom med hende er nem at forstå. Når du ringer til hende får du en varm velkomst og jeg lover at du bliver tilfreds.


 
 

Hej mit navn er Jolene og jeg er fra Sverige. Kontakt mig når du behøver medial vejledning. Jeg spår ved hjælp af mine tarotkort. Jeg kan vejlede dig indenfor forskellige områder i dit liv, som dit kærlighedsliv, økonomi, arbejde, eller din åndelige rejse. Mine hjælpemidler er tarotkort og krystaller. Jeg har været medial siden barnsben og jeg får mæsteparten af min vejledning fra mine guider og engler i mit daglige arbejde. Sommetider får jeg også hjælp fra dine guider, for at få så gode svar som muligt. Nøl ikke med at kontakte mig. Lys og kærlighed. Jeg ser frem til at modtage dit opkald.

[@lang.availablelangs]

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend