KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Hannele, , tarotkort

Hannele - healingHannele kommer fra en slægt hvor det mediale går i arv. Hun benytter tarotkort og almindelige spilkort, og med englenes hjælp får hun de svar frem, som du søger. Hvis du behøver hjælp med at kommunikere med dit kæledyr kan du ringe til Hannele, der er en dygtig rådgiver. 


 
 

Hej, jeg hedder Hannele. Jeg har været medial siden tenårene, men allerede da jeg var en lille pige havde jeg en række uforklarlige deja vu-oplevelser.Jeg er her for dig når du har problemer af forskellige slags, eller hvis du står ved et vejskille og ikke rigtigt ved, hvilken vej du skal vælge. Måske er du kørt fast og ved ikke, hvordan du skal gå videre i livet? Så er jeg her for dig og vil hjælpe dig. Jeg kommer altid til at give direkte og ærlige svar. Til hjælp har jeg tarotkort, almindelige spilkort, kontakt med engler, og også en stærk intuiion. Jeg vil at du skal vide, at hvad vi taler om bliver mellem os. jeg er en god lytter og genuint interesseret i dig. 
Jeg kommunikerer også med dyr, så hvis du har problemer med et kæledyr, så fortæl - så ser vi om jeg kan hjælpe dig med det. Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig. Håber at vi snakkes! Knus, Hannele.  

Sprog jeg taler/forstår

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend