KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Grethe, ,

Grethe - afdødekontaktGrethe er en klarsynt seerske der har lang erfaring og dyb indsigt i den åndelige verden. ring til hende når livet føles tungt.


 
 

Jeg er klarsynt, medial, og en heks af tiden. Med min kundskab og erfaring kan jeg give dig den vejledning som du søger. Jeg benytter mange forskellige værktøjer for at se, forstå, og modtage budskab. Jeg har kontakt til den anden side, så hvis du ønsker at komme i kontakt med nære og kære der har forladt dig kan jeg hjælpe dig med det. Jeg har en sterk intuition der altid leder mig ret, når det gælder hvilken måde jeg kan hjælpe dem, der kontakter mig for bistand og vejledning. Jeg tror på hvid magi og på kærlighedens kraft. At hjælpe, vejlede og spå er noget som jeg tager med stort alvor, og det at støtte i sorg og livskriser er noget som jeg gør med den største respekt og varme. Som kunde får du den hjælp som du søger og behøver. Jeg har lang erfaring med at spå, at se ind i fremtiden og på den måde hjælpe med at vejlede dig. Jeg har kundskab om psykologi, symbolik og drømmetydning, så hvis du vil vide hvad dine drømmer fortæller dig kan du kontakte mig så finder vi ud af det. Jeg er her for dig og ønsker dit opkald velkommen. Grethe.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend