KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Blanca, ,

Blanca - spåkoneDet her er Blanca, en meget kyndig kvinde. Medium og spåkone. Hun gør sit absolut ypperste for at hjælpe dig med at komme videre i livet. Ring og tag det første skridt mod starten på et bedre liv.


 
 

Hej, mit navn er Blanca! Jeg er en spåkone, som virkeligt elsker mit kald her i livet. Det at være Medium og spåkone er guidet med hjælp fra englene over os samt deres kærlighed og lys. De giver mig de kræfter jeg behøver, for at kunne give dig min ekspertise. Englene hjælper med deres indsigt og ikke mindst kundskab til alle dine daglige problemer. Jeg arbejder med englekort, englehviskninger og pendul - altså alt hvad du har brug for under vores spåtid. Jeg bruger lyset gennem mit arbejde og kan derved se billeder i form af farver, former og lys. Mit syn er stærkt og hjælper mig med at svare ærligt og direkte på hvad spørgsmål du end måtte have. Jeg er god til at lytte og jeg gør altid mit absolut bedste for at hjælpe dig videre. Varm hilsen fra din spåkone, Blanca.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend