KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Annikki, , synsk

Annikki - spåkvindeAnnikki er en klarsynt spåkvinde med lang erfaring. Hun har sterk empati og giver dig en hjælpende hånd.


 
 

Hej og velkommen til Annikki. Behøver du lidt hjælp i din hverdag så ring til mig, så kan vi løse det. Jeg er både synsk, medium og heks med stor kundskab og lang erfaring. Ingen spørgsmål er for store til at jeg kan se på dem for dig. Gennem min lange erfaring har jeg hjulpet mange medmennesker med stort og småt. Der findes ingen dumme spørgsmål, men der er meget der holder os tilbage i livet. Du kan være helt sikker på at det du går og grubler over, det er du ikke alene om. Sådanne blokkeringer kan jeg se og hjælpe di med at opløse, og også kaste et positivt lys over at uanset hvad det er for et problem du har, så kommer du til at kunne se og forstå det. På den måde bringer det klarhed i hvad du egentlig ønsker og behøver hjælp med. Hvad du end måtte spørge om så behandler jeg dine spørgsmål med stor respekt, og alt bliver hos mig. Behøver du støtte og trøst så er jeg her og lytter til dig og bringer lidt klarhed i det, der er udfordrende og svært. Du er varmt velkommen til at kontakte mig. Annikki.

Sprog jeg taler/forstår

Kundeanmeldelser:

Cathinka skriver:

Ellen er en glæde at tale med. Hun har været til hjælp både med at sortere mænderne i mit liv og med at se mål og mening i mit arbejde. Hun lytter og opfatter hvad jeg mener, og taler selv et tydeligt svensk, der er nemt at forstå. Ellen kan absolut anbefales når det gælder både karriere og kærlighed.


Sendt 15 august, lørdag 09:03
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend