KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM
Ring clairvoyance24.dk  

89888333  29.90 kr/min  

 
Alexia, ,

Alexia -Alexia er en kundskabsrig spåkone her på linjen. Hun benytter sig af sine guider for at finde svarene du søger. Hun anbefales varmt.


 
 

Mit navn er Alexia og jeg er en kundskabsrig spåkone. Når du får en telefonspådom af mig leder jeg efter svarene for dig via mine guider. Jeg kan også spå ved hjælp av tarot, englekort, orakel kort, pendel, og ved at bruge min intuition. Sommetider kan det mentale hidre dig i at gå videre i livet og finde lykken. Jeg kan også heale og hjælper dig med at rense energi i sjælen via kanalisering. Bagefter vil du føle dig meget lettere i kroppen og fyldt med positiv energi. Udover at være healer arbejder jeg også som medium. Jeg er her for dig og vil hjælpe dig når du skal tage svære beslutninger. Hos mig er ingen spørgsmål for små eller for store. Jeg arbejder med lys og kærlighed og har nær kontakt med englerne. Hvis der er noget du vil spørge mig om så ring til mig, jeg ser frem til vores samtale. Knus, Alexia.

Sprog jeg taler/forstår

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

Kundskabsrelaterede artikler

 
 

Ring til vores spåtjeneste på 89888333. Tjenesten koster 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!89888333 29.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend